УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

            И тази година БЛС ще избере „Лекар на годината 2019“, на официална церемония на 17.10.2019 г. в хотел Балкан в София, на която ще бъдат връчени награди на Български лекарски съюз за принос в медицината.

Категориите, в които ще се номинират заслужилите признание медици са: “Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност“; „Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“; „Ти си нашето бъдеще“ – награда за младите медицински надежди на България“; „Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация“ и „Лекар на годината 2019“. За втори път тази година съсловната организация ще очаква  номинации  не само от регионалните лекарски колегии на БЛС, а и от Дружествата по специалности, лечебните заведения от цялата страна и всички, които желаят да отличат свои колеги.

За да може да оптимизираме процеса по събиране на предложения, моля да изпращате своите НОМИНАЦИИ в ПЕТТЕ основни категории на специално създаден за целта електронен адрес – lekarnagodinata2019@blsbg.com.

На официалната церемония, отделно ще бъдат наградени онези колеги, които вие сте избрали за най-заслужили в съответната РЛК. Те ще бъдат поименно отличени с почетен знак и грамота.

Списък с имената на колегите, които искате да наградите на официалната церемония, моля да изпращате на официалния мейл на БЛС – blsus@blsbg.com

Моля, всяка една регионална колегия да заяви предварително и точния брой почетни знаци, които ще бъдат необходима за награждаване на лекарите на местно ниво.

            Очакваме Вашите предложения до 30.09.2019 г.

            Благодаря Ви предварително!

С уважение,

Д-р Иван Маджаров

Председател на УС на БЛС

„Лекар на годината 2019“