„ИЗЛЕКУВАНИТЕ“ – СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА БЛС И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ОФТАЛМОЛОГИЯ

Българският лекарски съюз и Българското дружество по офталмология с медийната подкрепа на Нова телевизия със съвместна инициатива под надслов: „Излекуваните“.

Преди предстоящите светли празници, цялото общество, но най-вече лекарите, героите в бяло, имат нужда от положителна енергия, която да им дава сили да продължат в нелеката битка. Всички те имат нужда от „светлината в тунела“. Имат нужда да виждат и чуват топлите думи на благодарните пациенти, които с тяхна помощ са успели да преборят коварната болест – Covid-19.

Затова БЛС заедно с Българското офталмологично дружество и с подкрепата на Нова телевизия решиха да стартират инициативата „ИЗЛЕКУВАНИТЕ“ – положителна кампания, която да стопли сърцата на медиците у нас и да извади на преден план благодарността на пациентите.

 В рамките на инициативата популярни личности ще благодарят на своите лекари и ще разкажат историята си за битката с болестта от ефира на „Здравей, България“, сутрешния блок на Нова телевизия. „Излекуваните“ ще стартира утре – 11.12.2020 г.

Искрено се надяваме с „топлите думи“ на популярните личности у нас да направим идните месеци на тежки изпитания малко по-леки за нашите медици и да им покажем, че техните пациенти не са ги забравили и ги носят в сърцата си.

„Излекуваните“ стартира утре (11.12.2020г.), а на кого ще са първите „топли думи“ за героите в бяло? Гледайте утре в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

Инициативата „ИЗЛЕКУВАНИТЕ“ е отворена за всеки, който би искал да каже „Благодаря!“ на своя лекар.

Всеки, който желае да го направи може да разкаже своята история с любимия си лекар и да изпрати снимка на/с него на:  pr@blsbg.com. Вашите „топли думи“ ще бъдат публикувани на сайта на Български лекарски съюз blsbg.com, на Facebook и Instagram страниците на съсловната организация.

Героите в бяло имат нужда от Вашето „Благодаря!“

Само заедно можем да се справим!

Пресцентър на БЛС

„ИЗЛЕКУВАНИТЕ“ – СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА БЛС И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ОФТАЛМОЛОГИЯ