Най-успешното медицинско изложение за търсене на работа в Европа – ExpoMedics се организира отново в България. Събитиетоще се проведе в София в събота, 29 октомври, в „Гранд Хотел София“ и в Пловдив, в неделя, 30 октомври в „Гранд Хотел Пловдив“. И в двата дни изложението ще е от 11.00 до 17.00 ч.

Престижното кариерното изложение дава възможност на лекари, медицински сестри и други специалисти да намерят нови предизвикателства за развитие на тяхната професионална кариера.

На ExpoMedics медиците се срещат с представители на фирми, предлагащи възможности за работа и специализация във Великобритания, Ирландия, Швеция, Дания, Норвегия, Германия, Белгия, Франция, Австрия, Швейцария, Обединени арабски емирства.

За пръв път ще има и представители, даваща възможност за работа и реализация в САЩ.

На кариерните дни ще намерите възможности за специализации в Германия, UK, Франция, както и много други.

Нова тенденция привлекателна тендеция са възможностите за временна работа в редица страни от ЕС и други, с което може да се съчетае сегашната работа.

Участващите на събитието компании съдействат за оформянето на всички документи, нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерата на всеки един кандидат.

ExpoMedics е подходящо за лекари от всички области на медицината, лекари, търсещи специализация, медицински сестри, физиотерапевти, рентгенови лаборанти, студенти по медицина и други здравни специалисти.

Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация тук

Отлични кариерни възможности за български лекари, сестри и зъболекари в Европа на 29 и 30 октомври в София и Пловдив